Εμφανίστηκε πέρυσι και συνδέθηκε με το καλοκαίρι. Έγινε αμέσως η πρώτη επιλογή στις sunkissed εμφανίσεις. Φορέθηκε το χειμώνα σαν μια γλυκιά ανάμνηση των διακοπών.

Αυτή τη σεζόν έρχεται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με σκοπό να γίνει το απόλυτο statement του καλοκαιριού. Τα seashell items (necklaces ή bracelets), κοινώς τα κολιέ με κοχύλια, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Sale
ΑΓΟΡΑΓρήγορη αγορά

Άσπρο

onesize

Είναι η αγαπημένη επιλογή για εμφανίσεις στα νησιά και μπορούν να φορεθούν άνετα στην παραλία, χωρίς να είναι φλύαρα και υπερβολικά. Η φετινή τάση συνδυάζει τά γνωστά seashell items με την προσθήκη μεταλλικών στοιχείων, χρυσών ή ασημένιων λεπτομερειών είτε στο σύνολό του είτε σε μεμονωμένα κομμάτια. Τα metallic στοιχεία τα μετατρέπουν σε μια λιγότερο funky αλλά πιο φίνα και glamorous επιλογή. Παραμένουν, ωστόσο, παιχνιδιάρικα και ανάλαφρα και φυσικά μπορούν, το ίδιο εύκολα, να φορεθούν όλες τις ώρες και σε κάθε cool και καλοκαιρινη εμφάνιση.

Επίσης, τα μεταλλικά στοιχεία αναδεικνύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση, αφού δίνουν λάμψη χωρίς να προσπαθούν. Μπορούν να φορεθούν με κάθε σύνολο, βραδινο ή beachwear και να συνδυαστούν με άλλα αξεσουάρ. Απόλυτη ελευθερία στους συνδυασμούς δίνουν τα items που έχουν ένα ή δυο διακριτικά metallic στοιχεία, επειδή μπορούν να φορεθούν με pvc ή κοκκάλινα items αλλα και με βέργες ή λεπτές αλυσίδες.

ΑΓΟΡΑΓρήγορη αγορά
Sale
ΑΓΟΡΑΓρήγορη αγορά

Άσπρο

onesize

Το ultimate, για φέτος, trend στο layering είναι τα seashell necklaces με μαρτυρικά. Έτσι, οι εμφανίσεις αποκτούν το boho chic style που είναι το απόλυτο σύμβολο του καλοκαιριού.