Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε αυτή η εποχή που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, που ο καιρός δεν ξέρει πώς να… συμπεριφερθεί και γενικά όλοι μας προσπαθούμε να βάλουμε μία τάξη στην καθημερινότητά μας και να προσαρμοστούμε σε νέα προγράμματα και συνήθειες.

Μέσα σε όλα, αυτή είναι και μία εποχή ανανέωσης, τόσο για την ζωή μας όσο και για την ντουλάπα μας.

Read more «Φθινοπωρινό mode on: Όλα τα απαραίτητα, ώστε να υποδεχτείς με στυλ τη νέα σεζόν.”

 Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου φέτος το καλοκαίρι, θα δεις μία ψάθινη τσάντα. Εσύ ακόμα να την αποκτήσεις;

Η ψάθινη τσάντα είναι ένα από τα hot trends της σεζόν. Θα την συναντήσεις σε πολλά μεγέθη και διαφορετικά σχήματα και στυλ με το στρογγυλό να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μας.

Read more «Ψάθινη τσάντα: Aπόκτησέ την, φόρεσέ την, λάτρεψέ την!”

Τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις μαζί σου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό τριήμερο

Όλο το χρόνο περιμένουμε το καλοκαίρι πώς και πώς. Είναι η θάλασσα; Είναι η ανεμελιά της εποχής; Είναι ο καιρός; Ή μήπως αυτές οι μικρές εκδρομές, που μας βοηθούν να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας;

Για αυτές τις μικρές αποδράσεις θα μιλήσουμε εδώ και τώρα και θα δούμε όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει η βαλίτσα μας, ώστε να μην κουβαλάμε πολλά πράγματα, αλλά και να μην ξεχάσουμε τίποτα σημαντικό πίσω. Read more «Φτιάχνουμε βαλίτσα για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις”

Βρες τα δικά σου αγαπημένα hot items και εντυπωσίασε με κάθε σου εμφάνιση.

 

Τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Πώς θα μοιάσουμε με τις αγαπημένες μας fashionistas; Πώς θα ακολουθήσουμε τα trends της σεζόν, διατηρώντας πάντα το προσωπικό μας στυλ; Εσύ μπορεί να έχεις όλα αυτά τα ερωτήματα, εμείς όμως σου έχουμε τις απαντήσεις! Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου λυθούν όλες οι απορίες… σε 5+1 απλά βήματα!

Read more «5+1 trends του φετινού καλοκαιριού που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις .”