Και αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα, ήρθε η αμέσως επόμενη καλύτερη εποχή του χρόνου… οι εκπτώσεις!

Ήρθε αυτή η εποχή που μας πιάνει καταναλωτική μανία και θέλουμε να ψωνίσουμε ό,τι βλέπουμε. Και όχι μόνο θέλουμε, αλλά πρέπει να ψωνίσουμε ό,τι βλέπουμε!

Read more «Εκπτώσεις: Επιτέλους έφτασε το… μουντιάλ των γυναικών!»

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή προβληματιζόμαστε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τι θα φορέσουμε στα γιορτινά ρεβεγιόν που ακολουθούν. Ακόμα πιο δύσκολος γίνεται ο προβληματισμός, όταν δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε αυτές τις μέρες, πού θα πάμε και με ποιους θα τις περάσουμε. Οπότε πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή.

Read more «It smells like Christmas: Tι θα φορέσω φέτος τα Χριστούγεννα;»

Και αφού ο Χειμώνας έχει μπει για τα καλά, τα χοντρά ρούχα έχουν κατακτήσει δυναμικά τα πρώτα ράφια της ντουλάπας μας.

Πλεκτά πουλόβερ, ζεστά πανωφόρια και μακριά παντελόνια και κολάν αποτελούν την πρώτη μας επιλογή κάθε φορά που σκεφτόμαστε «Τι να φορέσω σήμερα;»

Read more «Φέτος λέμε μεγάλο «NAI» στο vinyl, στο δερμάτινο και στα πουλόβερ!»

Το Black Friday έγινε μόδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και εμείς το έχουμε λατρέψει! Είναι ένα «έθιμο» που μας έρχεται από την μακρινή Αμερική, όπου γιορτάζεται παραδοσιακά μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Read more «Black Friday: Μάθαμε την ιστορία του και το γιορτάζουμε όπως του αρμόζει… με μοναδικές εκπτώσεις!»

Το πιο χουχουλιάρικο, αλλά και το πιο hot κομμάτι για το χειμώνα

Eίναι σχεδόν δεδομένο πως όταν μιλάμε για χειμώνα, ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχoνται στο μυαλό είναι τα πλεκτά. Είτε μιλάμε για αξεσουάρ είτε για πουλόβερ είτε για οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το πλεκτό είναι πάντα must.

Read more «Φουλ στο πλεκτό, με μoναδικά σετ για εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας.»